Aalborg Chokoladen
Aalborg Chokoladen tillverkar exklusiva, handgjorda praliner av hög klass, chokladen tillverkas enligt gamla traditioner.
All choklad som konfekt, tryffelbollar, praliner, marsipanbitar mm. från Aalborg Chokoladen tillverkas enligt deras egna recept och traditioner. Recept som gått i arv ända sedan 1934.
Chokladen de använder kommer från Tanzania och Grenada. Chokladen har en kakaohalt på upp till 68%.
Marsipanen är framställd av de bästa mandlarna från mandelplantager i Spanien och Kalifornien.
Förvara choklad från Aalborg Chokoladen vid en temperatur på 15-20 grader. Produkterna ska inte vara i starkt ljus som till exempel solljus, de ska förvaras mörkt och torrt. Förvaring i kylskåp rekommenderas inte då kylskåp släpper in fukt, vilket i extrema fall kan bilda mögel på marsipan, eftersom det vanligtvis inte tillsätts konserveringsmedel.
Aalborg Chokoladen producerar lyxiga, handgjorda praliner som smakar fantastiskt.