Milk_shake Whipped Cream Rose Brown - 100 ml
Leave-in conditioner för blont, ljusbrunt och rosa hår
Milk_shake Colour Whipped Cream - Rose Brown är ett leave-in balsamskum med färg för blont, ljusbrunt och rosa hår. Skummet kan skapa en vacker och tillfällig färg i håret samt fräscha upp din nuvarande hårfärg. Leave-in-skummet innehåller mjölkproteiner som vårdar och ger näring åt håret och gör det skönt, mjukt och följsamt. Hårets färg kan hålla i upp till 2 tvättar.
OBS! Denna Color Whipped Cream finns i många olika färger för alla hårfärger.
Egenskaper
- Leave-in conditioner med färg
- För blont, ljusbrunt och rosa hår
- Ger en vacker färg och friskar upp din nuvarande hårfärg
- Ger omedelbar färg till håret
- Håller i upp till 2 hårtvättar
- Vårdar och ger näring till håret
- Lämnar håret mjukt och följsamt
Användning:
Skaka flaskan väl före användning och rikta den nedåt. Applicera en lämplig mängd skum i din hand och applicera i rent och fuktigt hår.
Kom ihåg att färgresultatet beror på färgbasen och vi kan inte garantera resultatet av hemmafärgning. Vi rekommenderar att du testar färgen på en mindre hårtofs. Om du vill ha ett helt specifikt resultat rekommenderar vi att du går till en professionell frisör.
Innehåll: 100 ml
Aqua (Water), Butane, Propylene glycol, Propane, Coco-Caprylate/Caprate, Cetrimoniumchlorid, Isobutane, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Amodimethicon, Imidazolidinyl urea, HC Blue no. 2, Tocopherylacetat, Basic Brown 17, Basic Blue 99, Basic Red 76, Ethylhexylglycerin, Citronellol, Butylene glycol, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Trideceth-10, Basic Yellow 57, Linalool, Citric Acid, Sodium Glutamate, Limonene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Basic Brown 16, Eugenol, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerylolat, Acid Violet 43, BHT, Hexylene Glycol, Geraniol, BHA, Hydroxypropyl guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Ascorbylpalmitat