Biogan Dadlar utan kärnor, eko - 500 g
Ekologiska dadlar utan kärnor från Biogan
Biogan ställer höga krav på kvaliteten på sina produkter. Därför är dessa dadlar av en av de bästa sorterna, Deglet Nour. Biogans ekologiska dadlar utan kärnor har sitt ursprung i Tunisien, där de små avlånga frukterna odlas på dadelpalmer i ett torrt subtropiskt klimat. För att dadlarna ska få sin härligt mjuka konsistens torkas de i 2-3 timmar efter plockning. Torkningen sker i 55-65 grader, vilket ger en härlig konsistens och söt smak.
Användning:
De söta dadlarna har blivit ett populärt mellanmål och många njuter av dem som ersättning för godis och andra sötsaker. Dadlar är också perfekta för bland annat tapas, bakning eller som ingrediens i sallader.
Innehåll: 500 g
Energi |
1243 kJ/294 kcal |
Fett |
0,5 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
65,1 g |
- varav sockerarter |
63,7 g |
Fibrer |
8,7 g |
Protein |
1,9 g |
Salt |
0,088 g |
Dadlar*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.