Clearspring Fullkornsrismjöl av brunt ris eko 375 g
Ekologiskt rismjöl från Clearspring för glutenfri bakning
Clearsprings Rismjöl tillverkas av ekologiskt brunt ris, som odlas och mals i Italien. Rismjölet är framställt så att så mycket näring som möjligt fortfarande bevaras i mjölet, så att du får den bästa produkten.
Rismjöl innehåller inte gluten, och är därför en viktig ingrediens i glutenfria bakverk och andra goda rätter. Mjölet ger en bra och delikat konsistens och är också bra som redning i såser och soppor.
Innehåll: 375 g
Energi |
1411 kJ / 337 kcal |
Fett |
1,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
77 g |
- varav sockerarter |
1,2 g |
Fibrer |
1,9 g |
Protein |
7,5 g |
Salt |
0,02 g |
Fullkornsrismjöl av brunt ris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.