Biogan Jackfruit eko - 400 g
Ekologisk Jackfruit konserverad i saltlag från Biogan - det perfekta köttersättningen för din veganrätt
Jackfruit har blivit ett populärt fenomen, särskilt i det veganska och vegetariska köket - nu kan du prova det själv, med Biogan's Organic Jackfruit som finns i burk. Jackfruit kan tillagas på många olika sätt och kan kombineras med alla slags kryddor för att skapa de mest utsökta rätter.
Men vad är Jackfruit egentligen?
Jackfruit är en stor, grön, tropisk frukt som växer i Afrika, Sydostasien och på ett fåtal platser i Sydamerika. På utsidan liknar den Durianfrukten, men är sötare och mildare. Fruktens gula kött sitter i stora, fina kluster, som bara kan tas isär, och köttet har en konsistens som liknar den för vanligt, strimlat kött. Tack vare detta och fruktens neutrala smak har den blivit en populär ingrediens i köttfria rätter, eftersom den också är full av näring och kan kryddas exakt som du önskar.
Användning:
Med Jackfruit kommer du inte att sakna kött i vardagen - frukten kan användas direkt ur burken, och du kan laga det du gillar bäst och tillsätta alla dina favoritkryddor. Prova till exempel den ekologiska frukten i en utsökt lasagne, gryta, pulled 'jackfruit'-burgare, i pitabröd, wrap eller vad du vill - bara din fantasi sätter gränser!
Hoppa på den köttlösa vågen och prova Biogan's Organic Jackfruit, vi lovar att du inte kommer att sakna köttet alls!
Innehåll: 400 g
Energi |
360 kJ / 86 kcal |
Fett |
0,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
19,5 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
- |
Protein |
1,5 g |
Salt |
2,1 g |
Jackfruit*, Havssalt, Limesaft*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.