Holle Dinkelskorpor Barn, eko - 200 g
Ekologiska skorpor för barn från Holle - ett gott mellanmål att mumsa på
Dessa skorpor från Holle är bakade med 83% speltmjöl och 11% fullkornsmjöl av spelt, båda från ekologisk och biodynamisk odling. Skorporna är perfekta för ditt barn att knapra på när det får tänder och det stimulerar tuggmusklerna. Skorporna är också lämpliga för att göra en god gröt genom att blötlägga dem i mjölk eller annan vätska. Holle's skorpor kan ges till barn från 6 månader.
Produkten är certifierad med Demeter-märket för biodynamisk odling och EU:s ekologiska märkning.
Användning:
Ge ditt barn skorporna som de är eller försök mjuka upp dem med mjölk. Många gravida kvinnor använder också denna produkt mot illamående under graviditeten. De kan ätas som de är eller med t.ex. ost och sylt.
Förslag till servering:
Bryt 3 skorpor i små bitar i en djup tallrik. Koka upp 120 ml mjölk och 60 ml vatten och häll över skorporna. Mosa dem lätt med en gaffel och rör om tills konsistensen är som gröt. Låt svalna till kroppstemperatur innan du serverar till barnet.
Innehåll: 200 g
Energi |
1723 kJ / 408 kcal |
Fett |
6,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,87 g |
Kolhydrat |
71,5 g |
- varav sockerarter |
1,7 g |
Protein |
14,7 g |
Salt |
0,005 g |
dinkel* typ 550 83%, Fullkornsmjöl av spelt* 11%, Solrosolja*, Jäst*, Thiamin
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk