Biogan Kikärter svarta eko - 500 g
Kikärters svarta färg är beroende på deras höga halt av järn.
Kikärter
karaktäriseras som mycket välsmakande med en nötaktig smak. Svarta kikärter är lämpliga till sallader, fisk och skaldjur.
Kikärter sköljas noggrant och blötläggs i 10-12 timmar. Vattnet hälls
bort. Ärtor kokas i förhållandet 1 del ärtor och 2 delar vatten. De kokas i vatten i minst 1 timme tills de är mjuka.
Energi |
1558 kJ / 376 kcal |
Fett |
4,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,6 g |
Kolhydrat |
54 g |
- varav sockerarter |
3,7 g |
Fibrer |
14 g |
Protein |
22 g |
Salt |
<0,01 g |
svarta kikärtor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.