Clearspring Shoyu Soya Sauce - 150 ml
Ekologisk Shoyu sojasås - traditionellt japanskt recept
Med Cleasprings fantastiskt, goda sojasås kommer du aldrig att köpa billigversionen på affären igen! Den unika Shoyu-såsen är framställd av de absolut bästa ingredienserna på marknaden och producerad enligt ursprunglig, japansk tradition. Resultatet är en exklusiv sojasås med helt unik smak.
Framställning:
För att framställa produkten används hela sojabönor och rostad vete, som mognar i en långsam process på stora cederfat, vilket skapar en mycket nyanserad smak. Det tar mellan 18-24 månader att producera Clearsprings Shoyu, medan det bara tar 3-4 månader att producera en vanlig soja. Clearsprings Shoyu tillverkas av en av Japans mest, ansedda producenter av sojasås, där familjen har varit engagerad i hantverket under åtta generationer.
Användning:
Sojasås används som smaksättare - antingen som den är eller i färdiga rätter. Några droppar ger en rik och salt smak till både soppor, sallader, ris- och nudelrätter samt till stekt grönsaker. Tillsätt sojan när maten nästan är klar för att bäst bevara den goda smaken.
Älskar du också Shoyu Soja från Clearspring? Då kan du köpa en variant som innehåller 500 ml här hos oss på Med24.
Innehåll: 150 ml
Energi |
264 kJ / 62 kcal |
Fett |
0,1 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
6,2 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Protein |
8,8 g |
Salt |
12 g |
Vatten, Hela sojabönor*, vete*, Havssalt
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
sojabönor, Vete
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.