Urtekram Genuine Tamari, eko - 750 ml
Utrekram ekologiska, glutenfria Genuine Tamari sojasås
Den glutenfria varianten av den klassiska japanska sojasåsen framställd enbart av sojabönor. Smaken är aromatisk och fyllig, dock lite mjukare än Shoyu-varianten. Sojasås används som en asiatisk universalkrydda som tillför både smak och sälta.
Att framställa en traditionell japansk sojasås som Urtekram Shouyu och Genuin Tamari tar mer än 18-24 månader. Den lugna, långsamma, naturliga jäsningen gör att sojan får en mycket speciell aromatisk, tydlig och fyllig smak.
Innehåll: 750 g
Energi |
221 kJ |
Fett |
1,0 g |
- varav mättade fettsyror |
1,0 g |
Kolhydrat |
4,2 g |
- varav sockerarter |
0,9 g |
Protein |
8,3 g |
Salt |
12 g |
Vatten, sojabönor* (33%), Havssalt, Koji (Aspergillus oryzae)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.