Biogan Rött ris Eko - 500g
Biogan Rött ris Eko - 500g
Kineserna har i århundraden ätit rött ris. Det är ris som det vuxit en jästsvamp på, Monascus purpureus, vilket ger riset en röd färg. Rött ris har i många asiatiska länder använts till att göra risvin, smakämnen och konservering av fisk och kött. De gamla kineserna var också övertygade om att det röda riset främjade blodcirkulation.
Rött ris äts som tillbehör och är mycket dekorativt i sallader eller blandat med annat ris.
Förvaras torrt och svalt
Energi |
1501 kJ / 359 kcal |
Fett |
3,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,6 g |
Kolhydrat |
73 g |
- varav sockerarter |
0,9 g |
Fibrer |
4,0 g |
Protein |
8,0 g |
Salt |
0,01 g |
rött ris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.