Biogan Mungbönor eko - 750 g
Mungbönor Ekologisk - 750 g
Bönorna blötläggs i 10-12 timmar. Vattnet hälls av och bönorna kokas i vatten i minst en halvtimme. Mungbönor används som andra bönor men passar också riktigt bra att groda.
Groddning.
Efter blötläggning ta ett durkslag, lite hushållspapper och häll över bönorna och vatten. När vattnet runnit av täcks bönorna med hushållspapper. Placera durkslag på en tallrik och sätt allt på en mörk plats i rumstemperatur. Det tar ca fem dagar. 2-3 gånger dagligen doppas durkslaget med papper i kallt vatten. Så fort de grott är de redo att ätas.
Energi |
1142 kJ / 273 kcal |
Fett |
1,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0,3 g |
Kolhydrat |
41 g |
- varav sockerarter |
2,9 g |
Fibrer |
15 g |
Protein |
23 g |
Salt |
0,01 g |
mungbönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.