Biogan Sorghum hel eko - 500 g
Sorghum hel Ekologisk från Biogan - 500 g
Sorghum/Durra är en gräsart som ursprungligen härrör från Centralafrika. Det är det viktigaste spannmålet i många delar av Afrika och Asien, tack vare att det kan växa i mycket torra och varma områden. Hel Sorghum är fiberrikt och naturligt glutenfritt och har ett högt innehåll av mineraler.
Användning:
Hel sorghum äts som ris eller används till gröt. Det kan också poppas på samma sätt som popcornmajs. Passar utmärkt i sallader, basen i biffar, i grytor och soppor.
Kan innehålla spår av soja och lupin.
Förvaring:
Torrt och svalt
Innehåll: 500 g
Energi |
1522 kJ / 359 kcal |
Fett |
3,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0,5 g |
Kolhydrat |
70 g |
- varav sockerarter |
1,7 g |
Fibrer |
3,7 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,05 g |
Hel sorghum*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.