Biogan Teffmjöl, eko - 500 g

Ekologiskt Teffmjöl från Biogan
Detta teffmjöl från Biogan är tillverkat av ekologiska teffgräsfrön. De små fröna mals till mjöl, varefter mjölet har många olika användningsområden. Teff är naturligt glutenfritt och kan därför användas av personer med glutenallergi eller de som föredrar en mindre glutenhaltig kost. Biogan Teffmjöl har en härlig nötsmak som passar bra i kakor, bröd och gröt - du kan blanda teffmjöl med andra mjölsorter för optimal bakning.
Användning
Lämpligt till kakor, gröt, pannkakor och etiopiskt tunnbröd, injera.
Innehåll: 500 g
Energi |
1393 kJ / 329 kcal |
Fett |
2,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
63 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
9 g |
Protein |
11,2 g |
Salt |
0,01 g |
teffmjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.