Engdigegaard Svarthavre Hela Kärnor, eko - 650 g

Engdigegaard Svarthavre Hela Kärnor är ekologiska korn för bakning och matlagning
Engdigegaard Svarthavre Hela Kärnor är ekologiska korn med en mjuk fiberstruktur. Kärnorna är skalade och stabiliserade, vilket gör dem idealiska för bakning och valsning hemma. De ger intensiv smak och textur till bakverk och kan användas som ett alternativ till traditionella spannmål. Svarthavre innehåller betaglukaner, som bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer vid ett dagligt intag på 3 g.
Engdigegaard Svarthavre Hela Kärnor eko är också lämplig för glutenfri bakning. Genom att valsa hemma kan du göra nyvalsade havregryn med ett högt innehåll av kostfiber. Produkten är perfekt som en del av en sund och varierad kost, där den kan användas till kreativa recept och näringsrika måltider.
Egenskaper
- Ekologiska och skalade svarta havrekärnor
- Lämplig för glutenfri bakning
- Rik på betaglukaner och kostfiber
- Kan valsas till färska gryn
- Bidrar till normal kolesterolnivå
Användning
Använd Engdigegaard Svarthavre Hela Kärnor eko till bakning, som fyllning i sallader eller för att göra nyvalsade gryn.
Innehåll: 650 g
Energi |
1527 kJ / 362 kcal |
Fett |
5,8 g |
- varav mättade fettsyror |
1,2 g |
Kolhydrat |
56,5 g |
- varav sockerarter |
1,1 g |
Fiber |
11,4 g |
Protein |
15 g |
Salt |
0,07 g |
Glutenfria SvartHAVREkärnor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.