Freee by Doves Farm Gluten Free Xanthan Gum - 100g
Doves Xanthan Gum gelbildande och förtjockningsmedel till bakning
Xantan Gum gel- och förtjockningsmedel används till bakning och matlagning. Xantan Gum används till glutenfria recept, för att förbättra strukturen och göra bakverken fastare så att de inte smulas sönder.
En naturlig produkt producederad genom fermentation av glukos och sukros genom Xanthomonas Campestris. 2 teskedar per gluten fri brödlimpa.
Användning:
Använd 2 tsk xantangummi till 500 g glutenfritt mjöl.
Xantan Gum innehåller inte gluten!
Vegetarian
Vegan
Kosher
Förvaras:
Sätt på locket och förvara svalt och torrt.
Innehåll:
Xanthan gum.
Allergi information: free from gluten, milk, peanut, egg and soya.
Xanthan gummi
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.