Jyttemjöl glutenfritt - 500 g
Glutenfritt Jyttemjöl, kan ersätta vetemjöl
Jyttemjöl är ett bra alternativ och lätt att arbeta med, då det beter sig som vanligt vetemjöl. Du kan enkelt bara använda dina gamla recept, du ska dock använda lite mindre mjöl. Använd 3/4 av den angivna mängden mjöl från vanliga recept. Mjöl från Jyttemel är väldigt grovt, det vill säga 759 g motsvarar 1 kg vetemjöl. Från Jyttemel får du en fiberrik mjölblandning som är naturligt glutenfri. Det betyder att mjölet endast är tillverkat av råvaror som är naturligt glutenfria.
Detta mjöl är helt fritt från gluten, laktos, socker och soja. Dessutom är det rikt på kostfiber och innehåller mindre fett och mer kalium, kalcium och magnesium än vetemjöl. Bör förvaras torrt och svalt.
Innehåll: 500 g
Energi |
1449 kJ / 342 kcal |
Fett |
1,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,2 g |
Kolhydrat |
71,0 g |
- varav sockerarter |
0,6 g |
Fiber |
9,2 g |
Protein |
7,7 g |
Salt |
0,01 g |
Rismjöl (43%), fullkornsbokhvetemel (30%), maismel 21(%), Psylliumskal, Fortykningsmiddel: johannesbrødkjernemel, xanthangummi og tarakernemel
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.