Reduced Rödvinssås, eko - 200 g
Reduced Rödvinssås ger djup och karaktär åt nöt- och lammkött
Reduced Rödvinssås är det perfekta valet för att förhöja nöt- och lammrätter, med en rik umamismak, tanniska undertoner från rött vin och ett extra smakdjup från utvalda kryddor. Såsen har utvecklats av passionerade proffs med bakgrund på en av världens bästa restauranger och innehåller endast naturliga ingredienser.
Med hållbarhet i fokus använder Reduced överskottsprodukter från den danska livsmedelsindustrin i produktionen, vilket bidrar till att minska matsvinnet. Denna rödvinssås är inte bara en njutning för smaklökarna, utan också ett val som stöder ansvarsfulla konsumtionsmetoder.
Egenskaper:
- Passar utmärkt till nötkött, lamm och grönsaker
- Djup umamismak med tannin från rött vin
- Naturliga ingredienser utvalda av experter
- Bidrar till hållbarhet genom att minska matsvinnet
Innehåll: 200 g
Energi |
325kJ / 77kcal |
Fett |
3,7 g |
- varav mättade fettsyror |
< 0,5 g |
Kolhydrat |
6,1 g |
- varav sockerarter |
3,1 g |
Fiber |
0,6 g |
Protein |
0,1 g |
Salt |
1,37 g |
Vatten, Rödvinsreduktion* 6%, Mörk sirap*, Grönsaksfond* (vatten, purjolök*, salt, morot*, ris*, lök*, äpple*, linser*, vitlök*, persilja*), Svampfond* (svamp*, salt), Rapsolja*, Rörsocker*, Lök*, Majsstärkelse*, Tomatpuré*, Rödvinsvinäger* 1,2 %, Bovint kollagen*, Torkad svamp*, Aronia Pulver*, Kryddor*, Salt, stabilisator (xanthangummi)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.