Reduced Umami Kycklingsås, eko - 100 ml
Reducerad ekologisk Umami Kycklingsås förhöjer rätter med sin rika smak
Reduced Organic Chicken Umami Sauce är en revolutionerande sås som kombinerar traditionell fermenteringsteknik med hållbara principer. Såsen är gjord på koji, pärlkorn och ekologiska, pensionerade kycklingar och ger en djup och autentisk umamismak som kan förhöja en mängd olika rätter. Den är idealisk som naturlig smakförstärkare - från grönsaks- och kötträtter till soppor, sallader, dressingar och risotto. Den unika sammansättningen gör den till ett mångsidigt alternativ till traditionell sojasås, men utan den långa tillagningsprocessen för att behålla den distinkta smaken.
För varje 3-litersås som produceras bidrar den till att minska matavfallet med 1 kg pensionerade kycklingar som annars skulle ha använts till biogas. Dessutom bryts eventuella glutenkomponenter från pärlkornet effektivt ner under jäsningsprocessen, vilket gör såsen mer tillgänglig för personer med glutenöverkänslighet.
Egenskaper:
- Naturlig smakförstärkare
- Tillverkad av ekologiska, pensionerade höns
- Bidrar till att minska mängden matavfall
- Mer tillgänglig för personer med glutenkänslighet
Innehåll: 100 ml
Energi |
123kJ / 29kcal |
Fett |
0,16 g |
- varav mättade fettsyror |
< 0,1 g |
Kolhydrat |
1,96 g |
- varav sockerarter |
0,84 g |
Fiber |
1,67 g |
Protein |
4,17 g |
Salt |
11,4 g |
Vatten 49,4 %, Höns*, Pärlgryn*, Salt, Koji
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.