Biogan Sojakött, eko - 250 g
Biogan ekologiskt sojakött är ett veganskt alternativ till köttbitar
Biogans ekologiska sojabitar, kan användas som ett alternativ till kött om du är vegan eller vegetarian. Produkten är tillverkad av ekologiska sojabönor, som pressas för olja och har ett högt proteininnehåll och en bra konsistens efter tillredning.
Användning:
Vid tillredning kan du till exempel koka 100 g sojakött i 300 ml vatten tillsatt grönsaks- eller örtbuljong. Om du vill ha mer smak kan du krydda med dina favoritkryddor. Stäng av värmen och låt det vila i 10 minuter, varefter bitarna kan användas i t.ex. rätter som ragout, pastasås, grytor, wraps och wok. Efter kokning motsvarar 100 g sojakött 250 g kött.
OBS! Kan innehålla spår av gluten, sesam, jordnötter och nötter.
Innehåll: 250 g
Energi |
1461 kJ / 348 kcal |
Fett |
7,3 g |
- varav mättade fettsyror |
1,0 g |
Kolhydrat |
15 g |
- varav sockerarter |
10 g |
Fibrer |
21 g |
Protein |
45 g |
Salt |
0,2 g |
sojabönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.