Biogan Tempeh eko - 175 g
Ekologisk tempeh
Tempeh är framställd av hela sojabönor som har fermenterats naturligt, medan tofu är framställd av vätskan från färska sojabönor. Det är mycket lika varandra. Fermenteringen gör att tempeh har en fast konsistens.
Tempeh smakar lite nötigt så kryddor som curry, vitlök, ingefära och chili passar bra till tempeh. Tempeh kan användas i stort sett som kött i kända rätter.
Bör förvaras: Torrt och svalt - Bör förvaras i kylskåp efter öppnandet
Innehåll: 500 ml (avrunnen vikt 175 g)
Energi |
749 kJ / 179 kcal |
Fett |
8 g |
- varav mättade fettsyror |
1,1 g |
Kolhydrat |
12 g |
- varav sockerarter |
1,1 g |
Protein |
17,5 g |
Fiber |
5 g |
Salt |
0,1 g |
Soyabønner* (80%), Vatten, Rhizopus kultur
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.