Mari Gold Tempeh i skivor - 280 g
Fermenterade sojabönor från Mari Gold Tempeh i skivor
Tempeh är färdigjästa sojabönor i vatten – sojabönorna kommer från Java. Tempeh är ett populärt veganskt alternativ till kött. Kan även användas som pålägg eller som ett varmt köttalternativ till potatis, sallad och med mera. Tempeh är framställt av fermenterade sojabönor som binder samman till en massa genom jäsning. Tempeh är rikt på både kostfiber och protein och har dessutom en bra fast konsistens som kan jämföras med kött. Denna version från MariGold är skivad och klar att användas. Kan ätas både kall och varm.
Användning:
Livsmedelsprodukten har många användningsområden. Tempeh kan kokas, stekas, grillas eller stekas. Den kan även användas som topping, i sallader eller grytor.
En gel kan bildas i vattnet från Tempeh - detta är helt normalt.
Innehåll: 280 g
Energi |
678 kJ / 162 kcal |
Fett |
6,08 g |
- varav mättade fettsyror |
1,01 g |
Kolhydrat |
3,3 g |
- varav sockerarter |
0,3 g |
Fiber |
8,8 g |
Protein |
18,7 g |
Salt |
0,05 g |
Sojabönor, kultur (rhizopus oligosporus), Vatten, Havssalt
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.