Kakmix gluten- och sockerfri - Funksjonell Mat - 360 g
Gluten- och sockerfri bakmix från Funksjonell Mat
Glutenfri kak- och bakmix sötad med sukrin.
Nu får du hjälp med att göra dina favoritkakor helt utan socker och vetemjöl! Med denna kakmix är det superlätt att baka kakor som alla kan äta med gott samvete.
Sukrin används istället för socker och vetemjöl har ersatts med mandelmjöl och FiberFin.
Resultatet är en saftig och välsmakande kaka. Kakmixen smakar gott som den är, men kakmixen blir också till den perfekta basdegen för t.ex. äppelkaka, kanelkaka, morotskaka och många fler läckra kakor.
Nettovikten är 360 g, och det ger en stor kaka på ca 800 g.
Innehåll: 360 g
Energi |
1031 kj / 249 kcal |
Fett |
15,7 g |
- varav mättade fettsyror |
2,1 g |
Kolhydrat |
10,226,3 g |
- varav sockerarter |
0,4 g |
Fibrer |
7,3 g |
Protein |
9,9 g |
Salt |
1,3 g |
Sötningsmedel: Erythritol (sukrin), Xylitol, Majsstärkelse, Ärtprotein, Fiberfin (naturligt resistent stärkelse från majs), Sesammjöl, Fiber (cikoria, ärtfiber, psyllium), Potatisstärkelse, Jäsmedel: bikarbonat, difosfat, Salt, Stabilisator: Karragenan, Emulgator: mono- och diglycerider, Arom, Surhetsreglerande medel: Citronsyra
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.