Sukrin Proteinbrød - 220 g
Brödmix Havre och Sesam
Nu kan du enkelt och snabbt baka ett fint och ljust bröd med utan soja, gluten eller jäst.
Brödet kommer att få en bra, neutral smak och innehåller inga hela frön eller korn. Vi använder mjöl från sesamfrön, mandel och havre som ger ett kolhydratinnehåll som är 85% lägre än i vanligt fullkornsbröd. Blanda med 4 dl vatten, mjölk, keso, yoghurt eller andra mejeriprodukter/ ersättning.
Det kan hålla sig fräscht och saftigt i flera dagar och är väl lämpat för infrysning.
Innehållet ger ett komplett färdigt bröd på ca 600 gram.
Energi |
576 kJ / 138 kcal |
Fett |
5,1 g |
- varav mättade fettsyror |
0,9 g |
Kolhydrat |
3,9 g |
Fibrer |
7,5 g |
Protein |
15,4 g |
Salt |
1,3 g |
Sesammjöl, mandelmjöl, havremjöl(glutenfri), Äggpulver, Fiber (psyllium, ärtor), Ärtprotein, Sötningsmedel: erythritol (sukrin), Jäsmedel: bikarbonat, difosfat), Mineralsalt: natriumklorid, kaliumklorid
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Sesam, Mandel, Ägg, Havre
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.