Clearspring Kuzu (kuzurot - stärkelse) eko - 125 g
Ekologisk japansk Kuzu - Glutenfri stärkelse
Japansk Kuzu, även kallad Kudzu, är idealisk som redning till soppor, såser, pajer och kakfyllningar. Produkten utvinns från Kudzu-rot, som odlas ekologiskt. Kuzu är framställd av specialister som har arbetat med kuzu i 5 generationer och som följer den traditionella tillverkningsmetoden som tar 120 dagar.
Kuzu har en kraftig effekt och är helt ren, så stärkelseeffekten är naturlig. Produkten ger en jämn konsistens och en neutral smak till det du använder den i.
Användning:
Kuzu är lätt att använda:
Krossa bitarna och lös dem i kallt vatten. Tillsätt blandningen i den kokande / varma rätten och rör om tills den blir tjock och genomskinlig. (1 3/4 msk ersätter 1 msk majsmjöl). Lämplig för vegetarianer, veganer och glutenallergier.
Innehåll: 125 g
Energi |
1456 kJ / 342 kcal |
Fett |
0,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
84,7 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
0,3 g |
Protein |
0,3 g |
Salt |
0,05 g |
Kuzu rod (Pueraria lobata)*, Vatten
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.