Tjois Guargummi, eko - 100 g
Tjois Guargummi - bindemedel till glutenfria bakverk
Guargummi är ett kolhydratpulver som kan användas som bindemedel, förtjockningsmedel och stabiliseringsmedel i glutenfria bakverk, som bröd och kakor. Det bidrar med extra struktur till degen, då glutenfri deg inte har ett naturligt glutennätverk. Det ger elasticitet och förebygger att glutenfria bakverk smular i större utsträckning än vanligt bröd. Guargummi utvinns från frön från guarbaljväxten.
Användning:
Doseringsmängden står på baksidan av påsen och beror på vilken typ av bakverk du ska baka. Pulvret ska blandas med mjölet innan vätska tillsätts.
Perfekt till kakor, då du får en krispig och spröd kaka.
Innehåll: 100 g
Energi |
762 kJ / 181 kcal |
Fett |
1,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
0,0 g |
- varav sockerarter |
0,0 g |
Fiber |
80,0 g |
Protein |
5,0 g |
Salt |
0,2 g |
Guargummi*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.