Clearspring Fullkornsströbröd av Brunt ris eko - 250 g
Clearsprings glutenfria ströbröd traditionellt producerad av Clearsprings andra generationens, italienska bagare
Ströbrödet är gjort av fullkornrismjöl och havssalt. Perfekt där du normalt använder ströbröd. Kan användas för glutenfri bakning och stekning och till äppelpaj och rabarberpaj.
Fiberkälla. Tillför yta till glutenfria recept.
Om Clearspring
Clearspring är ett familjeägt företag som producerar japanska specialiteter och ekologiska livsmedel.
Produkterna bidrar till ett hållbart jordbruk, genom att stödja ekologiska jordbruk och förespråkar växtbaserade livsmedel. Clearspring använder aldrig några artificiella tillsatser eller tillsätter raffinerade sockerarter i sina livsmedel. Alla produkter är certifierade med the Vegan Society och är certifierade enligt EU standard.
Energi |
1485 kJ / 351 kcal |
Fett |
2,8 g |
- varav mättade fettsyror |
0,6 g |
Kolhydrat |
72 g |
- varav sockerarter |
0,9 g |
Fibrer |
4,6 g |
Protein |
7,2 g |
Salt |
2,1 g |
Brunt rismjöl* 99%, Havssalt
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.