Biogan Bananmjöl, eko - 350 g
Biogan Bananmjöl är ekologiskt och glutenfritt för mångsidig matlagning
Biogan Bananmjöl är ett ekologiskt och naturligt glutenfritt mjöl tillverkat av gröna bananer. Detta mjöl är en bra ersättning för traditionellt mjöl och perfekt för bakning, matlagning eller som förtjockningsmedel i olika rätter. Bananerna skalas och torkas, när de är torra mals de för att få fint bananmjöl. Det är särskilt lämpligt för glutenfria dieter och gör att du kan experimentera i köket med nya och spännande smaker.
Mjölet har nästan ingen banansmak, vilket gör det till ett bra substitut för vanligt vetemjöl. Det behövs inte lika mycket jämfört med vetemjöl. Ersätt t.ex. 200 g vetemjöl med 150 g bananmjöl. Bananmjöl kan användas till glutenfria bakverk som pannkakor, smoothies, bröd och kakor.
Egenskaper
- Ekologiskt och glutenfritt mjöl
- Tillverkat av gröna bananer
- Passar till både söta och salta rätter
- Perfekt som ersättning för vanligt mjöl
Användning
Använd Biogan Bananmjöl som ersättning för traditionellt mjöl i bakverk, pannkakor eller som förtjockningsmedel i soppor och såser.
Innehåll: 350 g
Energi |
1507 Kj / 356 Kcal |
Fett |
0,5 g |
- varav mättade fettsyror |
0,2 g |
Kolhydrat |
79 g |
- varav sockerarter |
3,2 g |
Fiber |
8,6 g |
Protein |
4,3 g |
Salt |
0,06 g |
Ekologiska bananer
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.