Biogan Hirsmjöl glutenfritt, eko - 1 kg
Ekologiskt glutenfritt hirsmjöl - perfekt för bakning
Biogans ekologiska glutenfria hirsmjöl kommer från hirs av europeiskt ursprung, som mals på en stenkvarn. Hirs är en av de spannmål som har odlats längst och använts i hundratals år. Bland annat kan du använda hirsmjöl i gröt, bakning och matlagning.
Detta hirsmjöl är certifierat glutenfritt. Det innebär att den ekologiska hirsen mals och förpackas i en fabrik som inte bearbetar glutenhaltiga produkter. Dessutom genomförs regelbundna tester så att gränsvärdena följs.
Innehåll: 1 kg
Energi |
1493 kj / 357 kcal |
Fett |
3,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,9 g |
Kolhydrat |
69 g |
- varav sockerarter |
1,5 g |
Fibrer |
3,9 g |
Protein |
11 g |
Salt |
<0,01 g |
Hirsmjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.