Biogan Kikärtsmjöl Ekologisk - 1 kg
Kikärtsmjöl Ekologisk - 1 kg
Kikärtor är odlas allmänt i Mellanöstern och kallas också garbanzoböna.
Den malda mjölet kikärtan kan användas i osyrat bröd och fyllning i pajer, till soppor, hummus och falaffelmix. Kikärter är en fin källa till protein och har en nötaktig bra smak.
Kikärtsmjölet är glutenfritt.
Energi |
1421 kJ / 335 kcal |
Fett |
4,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,6 g |
Kolhydrat |
54 g |
- varav sockerarter |
3,7 g |
Fibrer |
14 g |
Protein |
22 g |
Salt |
0,01 g |
Förmalda kikärtor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.