Biogan Majsmjöl Ekologiskt - 1 kg
Majsmjöl Ekologiskt från Biogan - 1 kg
Majsmjöl är gjort av mald majs.
Majsmjöl är särskilt populärt i södra USA och i Sydamerika till brödbak, t.ex. tortillas.
Biogans majsmjöl produceras i Europa och kan användas i både matlagning och bakning.
I norra Italien används majsmjöl till polenta, som är en tjock gröt.
Majsmjöl har en neutral smak och därmed har det också många användningsområden, t.ex till redning av såser eller soppor.
Ekologiskt majsmjöl är ett glutenfritt mjöl, vilket innebär att glutenhalten inte överstiger 20 mg per kg.
Innehåll: 1 kg
Energi |
1456 kJ/343 kcal |
Fett |
1,3 g |
- varav mättade fettsyror |
0,3 g |
Kolhydrat |
75 g |
- varav sockerarter |
0,7 g |
Fibrer |
3 g |
Protein |
6 g |
Salt |
<0,01 g |
Majs*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.