Biogan Rismjöl fullkorn glutenfritt eko - 1 kg
Rismjöl fullkorn glutenfritt Ekologiskt från Biogan - 1 kg
Glutenfritt ekologiskt rismjöl. Rismjölet är av europeiskt ursprung.
Rismjöl används till gröt, matlagning och bakning.
Rismjölet är certifierat glutenfritt.
Detta betyder att malning och packning sker i en fabrik som inte behandlar gluteninnehållande produkter.
Det tas ytterligare prover kontinuerligt som analyseras för gluten så gränsvärdena säkerställs.
Innehåll: 1 kg
Energi |
1491 kj / 351 kcal |
Fett |
2,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
80 g |
- varav sockerarter |
0,4 g |
Fibrer |
2,9 g |
Protein |
7,2 g |
Salt |
0,01 g |
Brunt ris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.