Biogan Soba Nudlar eko - 250 g
Ekologiska sobanudlar från Biogan
Sobanudlar kommer ursprungligen från Japan och tillverkas av en blandning av bovetemjöl och vetemjöl.
På grund av bovetemjölet får nudlarna en mörkare färg och används ofta i soppor.
Biogans Sobanudlar tillverkas i Frankrike.
Japanskinspirerad mat blir allt mer populär och våra sobanudlar är därför perfekta till ramen eller andra nudelrätter.
Nudlarna ska kokas i rikligt med vatten vattnet. Låt vattnet koka upp innan du lägger i nudlarna. Koka i 3-5 minuter tills nudlarna är al dente
Innehåll: 250 g
Energi |
1479 Kj / 350 Kcal |
Fett |
2,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0,4 g |
Kolhydrat |
69 g |
- varav sockerarter |
1,1 g |
Fiber |
3,5 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,01 g |
Fullkornsvetemjöl*, Bovetemjöl* (40%)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.