Biogan Udon Nudlar eko - 250 g
Ekologiska udonudlar
Udonnudlar kommer ursprungligen från Japan, där de har varit en basingrediens i århundraden.
Udon är en tjock nudel gjord på vetemjöl och kan tillagas på många sätt, bland annat serveras både varm och kall.
De är också goda i wokrätter, som fyllning i soppor och som tillbehör till orientaliska rätter.
Biogans nudlar tillverkas i Frankrike.
Nudlarna ska kokas i rikligt med vattnen. Låt vattnet koka upp innan du lägger i nudlarna. Koka i 3-5 minuter tills nudlarna är al dente.
Innehåll: 250 g
Energi |
1460 Kj / 344 Kcal |
Fett |
1,09 g |
- varav mättade fettsyror |
0,22 g |
Kolhydrat |
69 g |
- varav sockerarter |
1,77 g |
Fiber |
5 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,02 g |
Fullkornsvetemjöl* 50%, Vetemjöl (50%)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.