Svart risnudlar ekologisk - 250 g
Svart risnudlar ekologisk - 250 g
Ekologiska glutenfria risnudlar med svart ris (60%) och vitt ris.
Koka nudlarna och använd dem till exempel i en soppa, i wok eller med pastasås.
Nudlarna är glutenfria och innehåller Wakamealger, vilket ger dem en stark smak.
Serveringsförslag:
Servera med grönsaker och ingefära. Lägg till lite tofu eller kött. Ge det en smak uppiffad med tamari eller shoyu.
Tillredning:
Koka upp en kastrull med vatten. En mängd nudlar som kan täckas av vatten hälls långsamt i kastrullen. När vattnet och nudlarna kokar skruvas värmen ner lite. Koka i 3-4 minuter. Häll av vattnet och skölj nudlarna med kallt vatten.
Ingredienser:
Ekologiskt svart ris (60%), ekologiskt vitt ris, vatten.
Energi |
1523 kJ / 359 kcal |
Fett |
3,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
76 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
3,0 g |
Protein |
7,0 g |
Salt |
0,1 g |
Sorte ris* 55 %, Vita ris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.