Diet Food Shirataki Spagetti Glutenfri - 200 g
Shirataki Spagetti glutenfri - 200 g
Shirataki är tillverkat av fibrer (glukomannan) från konjaksrot.
Shirataki spaghetti kan användas i alla rätter och bara värmas eftersom de inte ändrar konsistens.
Tillredning:
Skölj dem under kallt vatten och värm i kokande vatten eller stek snabbt i en wokpanna.
Förvaras torrt och svalt.
Innehål: 200 g
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
Fett |
0 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
0,5 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fiber |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Konjak fiber (glucomannan), Vatten, E526 calciumhydroxid
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.