Garam Masala Pasta Ekologisk - 160 g
Garam Masala pastan används traditionellt för kyckling- och kötträtter, men kan också användas för att marinera tofu. Kan även användas för att smaksätta soppor.
Energi |
619,1 kJ / 148 kcal |
Fett |
11,9 g |
- varav mättade fettsyror |
1,8 g |
Kolhydrat |
6,3 g |
- varav sockerarter |
1,0 g |
Protein |
2,8 g |
Salt |
0,5 g |
Vatten, Kryddor* (koriander*, peppar*, kardemumma*, kanel*, spiskummin*, chili*, kryddeblandning*), Sesamolja*, Fruktvinäger*, Tomatpuré*, Röda linser*, Himalayasalt, Tamarindpasta*, Ghee*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Sesam, Smör
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.