Dava Umami Topping, eko - 100 g

Dava Umami Topping eko är en växtbaserad ersättning med parmesansmak
Dava Umami Topping är tillverkad av ekologiska hampafrön, grovmalda med salt och jästflingor. Toppingen har en aromatisk smak som påminner om riven parmesan. Produkten är 100% växtbaserad och lämplig som ersättning för ost, vilket gör den idealisk för veganer och personer med laktosintolerans. Med sitt höga protein- och omega-3-innehåll är det också ett näringsrikt val för din dagliga matlagning.
Dava Umami Topping kan användas på många olika sätt och passar särskilt bra som topping på pasta, sallader, soppor och risotto. Den är enkel att använda och ger en utsökt smak till dina rätter.
Egenskaper
- Tillverkad av ekologiska hampafrön, salt och jästflingor
- 100% växtbaserad och laktosfri
- Hög halt av protein och omega-3
- Aromatisk smak som parmesan
- Lämplig för pasta, sallader och risotto
Användning
Använd som topping på pasta, sallader eller risotto för att ge en aromatisk smak. Förvaras torrt och inte i direkt solljus.
Innehåll: 100 g
Energi |
2361 kJ/ 569 kcal |
Fett |
42 g |
- varav mättade fettsyror |
4,6 g |
Kolhydrat |
6,7 g |
- varav sockerarter |
2,9 g |
Fiber |
7,5 g |
Protein |
33 g |
Salt |
1,9 g |
Skalade hampafrö*, Jästflagor*, Rismjöl*, Salt
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.