Biogan Sojamjöl rostat Ekologisk - 500 g
Sojamjöl rostat Ekologisk - 500 g
Sojamjöl framställs av sojabönor. De har en mycket hög halt av protein, och som används för berikning av mjöl, färs och andra livsmedel. Sojamjölet är rostat.
Sojamjöl utvecklades på 1940-talet. Det används för att förlänga hållbarheten och förbättra strukturen i ett antal produkter. Mjölet är fritt från gluten så den kan inte ersätta allt vete-eller rågmjöl i brödbakning men upp till ca 15% kan användas för att få ett nytt och kompakt bröd med en nötaktig arom.
Energi |
1685 kJ / 403 kcal |
Fett |
21 g |
- varav mättade fettsyror |
3,0 g |
Kolhydrat |
3,0 g |
- varav sockerarter |
3,0 g |
Fibrer |
19 g |
Protein |
41 g |
Salt |
0,01 g |
sojabönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.