Clearspring Miso Barley (korn miso) - 300 g
Ekologisk Miso Barley (korn) från Clearspring
Miso Barley är en del i japansk traditionell kost, även känd som Mugi Miso. Denna variant produceras också med traditionella metoder, varigenom den mognar i cederträ i flera år.
Hur framställs Miso?
Clearsprings grundare bodde under en period i Japan och blev under denna tid otroligt medvetna om tillverkningsmetoder och kvalitet på olika livsmedel. Miso består av en blandning av sojabönor i kombination med andra spannmål, i detta fall korn, blandat efter en speciell Koji-jäsningsprocess. Under lagring hålls blandningen vid en speciell temperatur, vilket hjälper enzymer och bakterier att bryta ner kornen till snabbt absorberande aminosyror, fettsyror och enkla kolhydrater. Resultatet är en kvalitetsmiso-blandning med komplexa smaker.
Användning:
Miso har en rik och härlig smak när den tillsätts i såser, grytor, bakverk, soppor, bönor och med mera. Miso har ett högt proteininnehåll, så det mättar bra.
Förvaring:
Miso förvaras bäst i kylskåp.
Innehåll: 300 g
Energi |
606 kJ/145 kcal |
Fett |
5,6 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
15 g |
- varav sockerarter |
5,6 g |
Fibrer |
4,7 g |
Protein |
12 g |
Salt |
11,3 g |
sojabönor*, Korn*, Havssalt, Vatten
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja, Korn
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.