Clearspring Miso Hatcho (soya) - 300 g
Ekologisk Traditionell Japansk Hatcho Miso från Clearspring
Denna Hatcho Miso-variant är den mest kända och berömda Miso-pastan i Japan. Den serverades till en japansk kejsare för över hundra år sedan. Produkten är en näringsbomb och innehåller dubbelt så mycket protein som Brown Rice eller Barley Miso. Produkten får sin rika och kraftfulla smak efter en lång framställningsprocess och mognad i upp till 3 år.
Unik framställning:
Grundaren av Cleaspring bodde 18 år i Japan, där han samtidigt fascinerades av de japanska traditionerna och produktionen av deras traditionella specialiteter. Hatcho Miso tillverkas också enligt de gamla metoderna av Miso-experter. Miso består av en blandning av sojabönor i kombination med andra sädesslag, blandade efter en speciell Koji-fermenteringsprocess.
Blandningen ska sedan mogna i stora cederfat i upp till 36 månader för att få den perfekta produkten. Produkten mognar vid en mycket specifik temperatur, vilket skapar en produkt fylld med enkla kolhydrater, aminosyror och fettsyror. Resultatet är en Miso-blandning av hög kvalitet med en komplex umamiaktig smak.
Användning:
Hatcho Miso ger en spännande smak till dina rätter - prova till exempel till såser, dip, grytor och kokta rätter. Produkten är opastöriserad och ska därför alltid värmas.
Förvaring:
Förvaras svalt.
Innehåll: 300 g
Energi |
1028 kJ / 246 kcal |
Fett |
12 g |
- varav mättade fettsyror |
2,1 g |
Kolhydrat |
7,3 g |
- varav sockerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Fermenterade hela sojabönor*, Havssalt, Vatten, ristet bygg mel*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.