Terrasana Mugi miso, eko - 345 g
Ekologisk Miso
Mugi Miso tillverkad av ekologiska sojabönor och korn. Om du vill krydda dina rätter med japansk smak är Mugi Miso ett utmärkt val. Den kan användas som smaksättare i soppor, grönsaks-, kött- och fiskrätter eller som bas i såser och marinader.
Mugi Miso har en rik, kryddig mild smak.
Användning:
Använd 1 msk för att ersätta en buljongtärning eller använd den för 200 ml misosoppa. Använd som bas för sås, marinad eller dressing.
Förvaring:
Efter öppnandet i kylskåp i högst 3 månader.
Innehåll: 345 g
Energi |
606 kJ / 145 kcal |
Fett |
5,6 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
9,5 g |
- varav sockerarter |
5,6 g |
Fibrer |
5,1 g |
Protein |
11,6 g |
Salt |
11,5 g |
sojabönor*, Korn*, Vatten, Havssalt, Koji
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
sojabönor, Korn
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.