Terrasana Mugi Miso, eko - 350 g



Terrasana Mugi Miso är en ekologisk kornmiso med rik smak och naturlig umami
Terrasana Mugi Miso är en traditionell, ekologisk miso gjord på sojabönor och korn. Den fermenteras i upp till 12 månader på träfat, vilket ger den en rik och något söt smak med naturlig umami. Miso har en mjuk konsistens och används som smaksättare i soppor, marinader, dressingar och grytor. Den är särskilt lämplig för japanskinspirerade rätter.
Terrasana Mugi Miso är fri från tillsatser och är både ekologisk och vegansk. Den är naturligt fermenterad och innehåller gluten från korn. För att bevara de aktiva kulturerna rekommenderas att du tillsätter misoen i slutet av tillagningen. Förvaras i kylskåp efter öppning.
Egenskaper
- Ekologisk miso med korn och sojabönor
- Något söt och fyllig smak
- Jäst på träfat under 12 månader
- Lämplig för soppor och såser
Användning
Tillsätt mugi miso i varma rätter som soppor eller marinader - undvik kokning för att bevara smaken.
Använd 1 matsked som ersättning för en buljongtärning eller till 200 ml misosoppa. Använd som bas för sås, marinad eller dressing.
Innehåll: 350 g
Energi |
606 KJ / 145 Kcal |
Fett |
5,5 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
9,5 g |
- varav sockerarter |
5,6 g |
Fiber |
5,1 g |
Protein |
12 g |
Salt |
11 g |
sojabönor*, Korn*, Havssalt, Vatten, kojiferment
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.