Manuka Health Honung MGO 400+ - 250 g
Manuka honung MGO 400+ kommer från den vilda, ickekultiverade Manukaväxten (Leptospermum scoparium), med ursprung i Nya Zeeland. MGO™
Användningsförslag: Njut 1 tsk, precis som den är, av denna Manukahonung som har en kryddig och något bitter eftersmak. Manuka honung kan också blandas i varma drycker.
Manuka honung innehåller metheylglyoxal, MGO, som är starkt antibakteriell. Det är MGO innehållet som gör att Manuka honung skiljer sig från annan honung.
Värdet av Manuka honung har varit känt och använt av människor under årtusenden och bekämpar inte mindre än 80 olika typer av bakterier.
MGO ™ 400+ Manuka honung är certifierad att innehålla minst 400 mg / kg av metylglyoxal. Vetenskapliga bevis har bekräftat metylglyoxal som en av de viktigaste nyckelingredienser som förekommer naturligt i Nya Zeeländsk manuka honung.
Varje parti MGO ™ Manuka honung är testad och certifierad för garanterad kvalitet och det metylglyoxalinnehåll som anges på etiketten.
MGO ™ Manuka honung är certifierad och kommer från bikupor i avlägsna och orörda områden i Nya Zeeland, med full spårbarhet från biodlaren till hyllan.
Förvaring:
Förvaras mörkt, 18-22 grader, kan också förvaras i kylskåp (honungen blir då mer fast i konsistensen).
Energi |
1370 kJ / 320 kcal |
Fett |
0 g |
Fiber |
0 g |
Kolhydrat |
80 g |
- varav sockerarter |
78 g |
Protein |
0-1 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Salt |
0 g |
100% MGO 400+ Manuka Honning
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.