MGO Manukahonung 100+ - 250 g
Manuka Honung 100+
MGO® Manukahonning 100+ innehåller minst 100 mg/kg av Methylglyoxal. Den kommer från Nya Zeeland och är resultatet av en unik samverkan mellan bin och växten myrten.
Manuka-honung är känd för sin unika smak och är erkänd över hela världen. Det unika med Manuka honung är att den innehåller den bioaktiva substansen metylglyoxal, MGO.
- CMH certifierad
- MGO +100 svarar till UMF 6
Innehållet av metylglyoxal har testats i ett oberoende, brittiskt laboratorium enligt ISO 17025-standarden, vilket garanterar kvaliteten på honungen. Manukahonung kan tas som en del av en balanserad diet eller som ett naturligt sötningsmedel i mat och varma drycker. Ju högre värdet av Manukahonning på MGO / UMF-skalaen desto större är den antibakteriella effekten.
Denna serie från MGO Manukahonung finns i 4 olika styrkor
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
På UMF-skala svarar MGO 100+ ett värde på 6
Innehåll: 250 g
Ingredienser:
100% Manuka Honung
Näringsinnehåll | Per 100 g | Per portion 15 g |
---|---|---|
Energi | 1375 kJ / 329 kcal | 206 kJ / 49 kcal |
Ftdt | <0,1 g | <0,1 g |
- varav mättade fettsyror | <0,1 g | <0,1 g |
Kolhydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- varav sockerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.