Clearspring Kombutång - 50 g
Japansk Kombu torkad kombu-tång från Clearspring
Tång ger våra rätter en extra dimension och de olika typerna av tång har helt olika smaknyanser och färger. Denna variant består av Kombu-tång skuren i remsor. Kombu fungerar som en naturlig smakförstärkare, eftersom den innehåller den naturliga smakförstärkaren som kallas glutaminsyra, vilket förbättrar smaken på andra ingredienser. Dessutom innehåller tången stora mängder jod.
Användning:
Kombu används ofta i Japan för att ge smak till soppor, boullions, nudelvatten med mera. Det är också bra som snacks, till strössel, i sallader etc. Kombu passar bra med linser och bönor, eftersom detbland annat förkortar tillagningstiden och gör tångbitarna mjukare och lättare att bryta ner.
Innehåll: 50 g
Energi |
7 kJ / 2 kcal |
Fett |
0,1 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
0,2 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0,02 g |
torkad kombutång
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.