Clearspring Gluten Free Brown Rice Pasta with Quinoa & Amaranth
Ekologisk pasta av brunt ris, quinoa och amaranth
Ekologisk pasta av fullkornsrismjöl blandad med quinoa och Amaranth.
Made in Italy.
Tillredning:
Häll 80 g pasta i kokande vatten. Sjud ca 7 minuter, omröres under tiden. Häll av vattnet och servera genast.
Förvaring:
Förvaras torrt och svalt
Om Clearspring
Clearspring är ett familjeägt företag som producerar japanska specialiteter och ekologiska livsmedel.
Produkterna bidrar till ett hållbart jordbruk, genom att stödja ekologiska jordbruk och förespråkar växtbaserade livsmedel. Clearspring använder aldrig några artificiella tillsatser eller tillsätter raffinerade sockerarter i sina livsmedel. Alla produkter är certifierade med the Vegan Society och är certifierade enligt EU standard.
Innehåll: 250 g
Energi |
1504 kJ / 355 kcal |
Fett |
3,0 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
71 g |
- varav sockerarter |
0,9 g |
Fibrer |
3,3 g |
Protein |
9,5 g |
Salt |
0,03 g |
Brun rismjöl* 75 %, Quinoamjöl* 15 %, Amaranthmjöl* 5 %, Majsmjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.