Dansk tång Sockertång torkad - 20 g
Sockertång från Dansk tång
Sockertången är handskördad i Kattegat.
Produkten ska värmebehandlas till minst 75°C innan konsumtion
Förslag på användning:
Sockertång kan användas till allt från desserter till soppor.
När den upphettas i ugn till ca 170°C, får tången en karamelliserad konsistens som gör den god i desserter. Vid kokning tar tången upp vatten och får en "naturlig" konsistens som gör den lämplig till fyllning i soppor, precis som i asiatisk mat. Den är också användbar att använda torkad som krydda eftersom den bidrar med umam smak.
Innehåll: 20 g
Energi |
1046 kJ / 250 kcal |
Fett |
1,1 g |
- varav mättade fettsyror |
0,5 g |
Kolhydrat |
55 g |
- varav sockerarter |
6,0 g |
Fibrer |
5,0 g |
Protein |
7,0 g |
Salt |
3,1 g |
Sockertång
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.